Czyli pionierskie jedzonko. Jak przeżyć na terenie tanio i smacznie?
Zacznij przygodę z gotowaniem razem z nami!
Etykiety
Danie główne
(19)
Desery
(12)
Śniadanie
(9)
Pierś z kurczaka
(7)
Ziemniaki
(7)
Zupa
(7)
Boczek
(6)
Ciasto
(5)
Domowe pieczywo
(4)
Mięso mielone
(4)
Penne
(4)
Pierogi
(4)
Drożdże
(3)
Fit
(3)
Makaron
(3)
Pasta
(3)
Pieczarki
(3)
Placki
(3)
Ciecierzyca
(2)
Jajka
(2)
Mak
(2)
Marchewka
(2)
Naleśniki
(2)
Pączki
(2)
Sałatka
(2)
Vege
(2)
Ananas
(1)
Banany
(1)
Bazylia
(1)
Beszamel
(1)
Beza
(1)
Biały ser
(1)
Bułki
(1)
Cebula
(1)
Ciastka
(1)
Cukinia
(1)
Curry
(1)
Czerwona fasola
(1)
Dynia
(1)
Fasola
(1)
Hamburgery
(1)
Herbatniki
(1)
Jabłko
(1)
KONKURSY
(1)
Kalafior
(1)
Kapusta kiszona
(1)
Kasza manna
(1)
Kawa
(1)
Kiwi
(1)
Koktajl
(1)
Liebster Award
(1)
Makaron Pełnoziarnisty
(1)
Mięta
(1)
Mozzarella
(1)
Musli
(1)
Obiad
(1)
Paluszki krabowe
(1)
Parmezan
(1)
Pesto
(1)
Piwo
(1)
Ser
(1)
Szczypiorek
(1)
Szpinak
(1)
Truskawki
(1)
Tuńczyk
(1)
Wątróbka
(1)
Zapiekanka
(1)
czosnek
(1)
grzyby
(1)
natka pietruszki
(1)
podgrzybki
(1)
polędwica wieprzowa
(1)
Łopatka wieprzowa
(1)
śmietanka
(1)
Polub nas na Fejsie :)
Pasta z tuńczyka
Moja propozycja na śniadanie :)
SKŁADNIKI:
- tuńczyk w swoim sosie z puszki
- 2 ugotowane jajka
-1/2 cebuli
- majonez 2 łyżki
- szczypiorek
- sól, pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Wszystkie składniki poza szczypiorkiem blenderujemy na jednolitą pastę. Na koniec dodajemy posiekany szczypiorek i mieszamy. Pasta gotowa :)
Ja podaję ją na własnej roboty chlebku - Chleb żytni na zakwasie.
Pozdrawiam serdecznie,
Blond Stefa
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz