Czyli pionierskie jedzonko. Jak przeżyć na terenie tanio i smacznie?
Zacznij przygodę z gotowaniem razem z nami!

Pomidorowa krem

Kup:
włoszczyzna
serek topiony kostka
koncentrat pomidorowy 1,5 słoika
ryż 1 woreczek
żółty ser
kostki rosołowe 2 szt



Obierz włoszczyznę. Ugotuj w 2 litrach wody. Dodaj kostki rosołowe. Do garnka wrzuć serek topiony, koncentrat pomidorowy. Wszystko potraktuj blenderem.W między czasie ugotuj osobno ryż. Dodaj go do zupy i znowu wszystko blenderem na jednolitą masę. Zagrzej. Można dodać pieprz, natkę. Jak kto lubi.
Podajemy z tartym żółtym serem.
Smacznego :)

I jeszcze mazidło na dzisiaj:

NaraDozoPa!

1 komentarz:

Redakacja Zaplutewsuwki pisze...
Ten komentarz został usunięty przez autora.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...